O nama

O NAMA

VETERINARY-CLINIC-ULCINJ.gif

Klinika za male životinje "Veterinum" Ulcinj, je moderan objekat od 700 m² opremljen sa najsavremenijom opremom za liječenje malih životinja, poznat ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu kao i u mnogim evropskim zemaljama. U svom sastavu ima ambulantu, laboratoriju, radiologiju, ultrazvuk, stomatologiju, hirurgiju, beauty salon, hotel za male životinje i Pet Shop; Klinika za Velike životinje djelatnost obavlja po terenu i u veterinarskom punktu u Vladimiru, pokriva teritoriju opštine Ulcinj i Bar a i šire na zahtjev klienata, gdje vrši sve vrste intervencija i vještačko osjemenjavanje velikih životinja.

Naša djelatnost od velikog značaja je služba DDD i F. Registrovani smo za obavljanje dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije objekata, za dezinfekciju dezinsekciju i deratizaciju iz obalsti zaštite bilja i biljnih proizvoda, i za dezinfekciju dezinsekciju i deratizaciju iz oblasti zdravstvene zaštite stanovništva. Imamo višegodišnju uspješnu saradnju sa preduzetnicima iz oblasti, trgovine, turizma, proizvodnje, i usluga. Uspješnu saradnju imamo sa mnogim opštinskim i komunalnim službama. U svom dugogodišnjem radu u oblasti DDD i F saradnju smo ostvarili kako na domaćem tržištu tako i na regionalnom nivou tako da možemo slobodno reći da smo lider u Crnoj Gori u vršenju DDD poslova i uvoznici smo pesticida insekticida i rodenticida.

Veleprodaja:
U sastavu Veterinum imamo registrovan magacin za uvoz i veleprodaju hrane za životinje. Uvoznici smo hrane za kućne ljubimce raznih proizvođača kao što su Dolly, Premium, Alise, Bodri, Trophy, Happy&Fit i drugih. Uvozimo i kvalitetnu stočnu hranu od poznatih proizvođača iz Srbije.
Takođe imamo registrovan magacin za uvoz i veleprodaju pesticida-sredstava za zaštitu bilja, sredstava za ishranu bilja, sjemenskog materijala i poljoprivrednog bilja.
Robu distribuiramo do prodajnih objekata naših poslovnih saradnika na čitavoj teritoriji Crne Gore.

U sastavu Veterinuma rade tri maloprodajna objekta, Vet-Agro Centar u Ulcinju, Vet-Agro centar u Baru i Vet-Agro Centar u Vladimiru.
U našim maloprodajnim objektima nudimo široki asortiman robe; hranu za kućne ljubimce, opremu za kućne ljubimce, stočnu hranu , vitamine i minerale, sredstva za higijenu, insekticide, rodenticide, pčelarsku opremu, poljoprivredni program - razni pomoćni material, oprema i alat za poljoprivredu, folije, oprema za navodnjavanje, vještačka i  organska đubriva, substrati i zemlja za cvijeće, sredstva za zaštitu bilja, asortiman od palstike itd.

Takođe posjedujemo moderan pogon za proizvodnju hrane za pčele , koja funkcioniše kao posebna radna jedinica; Detaljnije

Gdje se nalazimo:

Vet-Agro centar 1 Ulcinj
Adresa: ul. Majke Tereze b.b.

Vet-Agro centar 2 Vladimir
Adresa: Vladimir b.b.

Vet-Agro centar 3 Bar
Bijeliši b.b. – na pijaci

Radno vrijeme: 07:00 – 21:00

Zadovoljstvo naših klijenata je naš imperativ!

Veterinum Ulcinj tim.                                            

Tel: 030/401-412, Fax: 030/ 401 – 413, e-mail: veterinum@t-com.me  

UPOZNAJTE NAS TIM


SAMANTA

Dr. VETERINE

SANELA

Dr. VETERINE

RAVJA

Dr. VETERINE/VLASNIK

IVANA

Dr. VETERINE